LikeRi tim

IMG_3271_2.jpg

Projektni tim LikeRi d.o.o. čine Luka Justinić(proizvodnja, prodaja i tehnička podrška), Mihovil Barančić (poslovni anđeo i stručnjak za financije) i Saša Cvetojević (poslovni anđeo i stručnjak za prodajne kanale, promociju i distribuciju proizvoda).

Luka Justinić, (direktor i voditelj projekta) je mladi poduzetnik sa obiteljskim iskustvom proizvodnje i prodaje tradicijskih likera. Luka je za svoje ideje dobio mnogo nagrada sa sajmova autohtonih proizvoda kao npr „Kupujmo Hrvatsko“ kao i međunarodnih sajmova održanih na domaćem tlu, npr Istarska Histria gdje je proizvod

IMG_3286.jpg

„Zlatna“ dobila priznanje originalnosti u kategoriji pića. Međutim najveće priznanje ipak je došlo nakon svega 3 mjeseca rada, sa tada jedinim proizvodom Lemonica - sudjelovanje na Svjetskoj gastropremijeri Eko proizvoda za 2012. godinu u Londonu. Tijekom 2014, aplicira financiranju od strane programa EU za projekt „LikeRi otok Krk“, gdje među tisućama projekata biva odobren i kao tek 5 odobreni a nevjerovatno - tek 1 u kategoriji hrane i pića u Hrvatskoj, odlazi u London na 5 mjeseci na stručno usavršavanje s ciljem brendiranja Hrvatske kvalitete.

Tamo je sudjelovao u radu tvrtke Blanco&Gomez Wine Merchants, stekao znanja kreiranja proizvoda, njegovog pozicioniranja na tržištu, razrade prodajnih kanala i promocije te je ispitivao tržište inovativnih okusa likera u UK.

Mihovil Barančić – suosnivač i mentor u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, član Crane-a, ovlašteni mentor/evaluator međunarodnih akceleratorskih programa Seedcamp London, Angellist i Founders Institute San Francisco, te nacionalnih natjecanja Business Plan Contest, Web Industrija, Vidi e-innovation. Mihovil ima 20 godina radnog iskustva u financijskim institucijama na menadžerskim pozicijama. Na ovom projektu zadužen je za fundraising, poslovno planiranje i financijsko praćenje. Također svojim kontaktima pomaže prodajnom procesu.

Saša Cvetojević- poznati poslovni anđel sa najviše investicija u RH i jednim od većih stručnjaka u RH na području razrade poslovnih modela, izgradnje prodajno-distribucijskih kanala, suosnivač i mentor u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, član Crane-a, ovlašteni mentor/evaluator raznih međunarodnih akceleratorskih programa Seedcamp London, Angellist i Founders Institute San Francisco, te nacionalnih natjecanja Business Plan Contest, Web Industrija, Vidi e-innovation.

Mentorska podrška projektu je osigurana od strane Mihovila Barančića i Saše Cvetojevića koji su ujedno uključeni u projekt kao stalni dio tima.

Ulaskom Saše Cvetojevića u vlasničku strukturu, dobili smo snažan doprinos našem timu jer Saša upravo ima velikog iskustva u prodaji te široku mrežu poslovnih kontakata u zemlji i inozemstvu koji će nam značajno olakšati i ubrzati rast i razvoj tvrtke. Drugim riječima, tvrtka je osigurala „smart money“ te sada ima u vlasničkoj strukturi dva najjaktivnja hrvatska poslovna anđela s velikim poslovnim iskustvom.