O nama

Jedinstveno iskustvo okusa otoka krka.

Naša priča

Tijekom našeg dvogodišnjeg rada, misao vodilja nam je uvijek očuvanje kulturne baštine kroz prenošenje kvalitete i starih receptura usmenom predajom s koljena na koljeno.

S ciljem očuvanja izvornosti odlučili smo se koristiti isključivo sirovinama sa područja Kvarnera, Istre i otoka te tako potpomognuti lokalno, regionalno gospodarstvo. Upravo iz istog razloga ne predajemo se industriji, koristimo proizvode samo kojima nas je PRIRODA BLAGOSLOVILA. :)

10382603_318531268314611_6948048638352642373_o.jpgObiteljska tradicija

Dobar je osjećaj nakon što omogućimo zainteresiranima kupnju određenih proizvoda,oslikavanje motiva po njihovoj narudžbi , vidjeti zadovoljne kupce. To je i bit cijele priče. Dolaze nam kupci sa raznim željama, svakako nam je cilj da se vrate.

Prilikom svake promocije, degustacije volimo prezentirati porijeklo i staviti naglasak tradicionalne nošnje koje pritom koristimo. Stoga, naši domaći autohtoni likeri u prigodnim dekorativnim bocama odlični su i zanimljivi suvenir ili dar, pa preporučamo da umjesto kave ili skupih stranih pića, darujete dragim ljudima Lemonicu ili Zlatni liker u nekoj od Vama interesantnih ambalaža. Bilo koji od naših proizvoda možete pronaći u svakoj Trgovina Krk prodavaonici na Krku i van kao i prodavaonicama Kvarner Punat trgovina. :)

Isto tako Jadranka trgovine sa Lošinja i Cresa kao i Puljanka trgovina Dulcis specijalizirana prodavaonica proizvoda visoke kvalitete u Puli posjeduju naš asortiman. U mnogim suvenirnicama otoka, kafićima i restoranima kao npr. Capitano i Gardens u Rijeci, Sunčani Sat u Vodicama i još brojnim mjestima.

Kušaonica vrhunskih likera je također otvorena svim zainteresiranima uz prethodnu najavu. Stari otočani tvrde da liječi.

Provjerite sami.